Kesäravintola ja aurinkoterassi

1.6. – 18.6. Ravintola ja Rantasauna ovat auki:
Ti – Pe klo 15-21
La klo 12-21
Su klo 12-19

Nyt sitä burgeria! Rennon kesäpäivän Ylöjärven tapahtumalaakso Wake Valleyssä viimeistelevät maistuvat murkinat ja kylmät juomat. Ravintolassamme herkutellaan mm. hot wingseillä, lähilihasta tehdyillä (jo käsitteeksi nousseilla) hampurilaisilla, runsailla salaateilla ja keittiön tuunaamilla päiväkohtaisilla annoksilla. Jälkkäriksi kahvit, jätskit ja muut herkut – ja ehkä vielä yksi kylmä bisse kesäterassilla.

Terassille paistaa aina aurinko – silloin kun Ylöjärvellä paistaa. Paraatipaikalla ja järvinäköalalla on kelpo paikka nauttia ravintolan antimia ja katsoa wakeboarding-harrastajien ja SUP-lautailijoiden menoa. Tervetuloa terassibisselle, viinilasilliselle, skumpalle tai virvokkeelle –  meillä on A-oikeudet ja terassi on auki joka päivä ravintolan aukioloaikojen (ja osin kelin) mukaan.

Menu

Ravintolamme menu koostuu muutamasta vakkarista ja rennosta varioinnista, tarjolla olevien tuoreiden raaka-aineiden mukaan. Menussa on aina (ja nämä on hiottu sellaisiksi, että jengi palaa aina takaisin):

  • Hampurilaisia (myös vege)
  • Hot Wingsejä (SiipiWeikkojen kastikkeella ja vihannesdipeillä, tietty)
  • Salaatteja (tuunaamme myös toiveittesi mukaan)
  • Lapsille omia annoksia (esim. ranut pikkunälkään)
  • Jäätelöä – kiitos, nam!