Majoitu meillä, Ylöjärvellä

Vuokramökki Tampereen tuntumasta tai matkailuautolla Suomen kesässä? Kurvaa Ylöjärvelle Wake Valley -tapahtumalaaksoon. Luonnonkauniilla 19 hehtaarin leirintäalueella on 20 hirsimökkiä, caravan-paikat ja laajat telttailualueet nurmikentillä.  Majoittujana käytössäsi ovat kaikki tapahtumalaakson monipuoliset palvelut ja Tampereen tavoitat näppärästi vain puolessa tunnissa. Unohda siis iänikuiset hotellit ja tule viihtymään kauniin ja rauhallisen luonnon keskelle, Vähäjärven rannalle.

Alueella majoittuu useita vieraita ja naapurit asuvat lähellä. Kunnioitathan hiljaisuutta klo 22 alkaen, kiitos!

Vuokramökit

Tervetuloa mökkeilemään! Wake Valleyn vuokramökit ovat sähkölämmitteisiä, siistejä ja valoisia 4 hengen hirsimökkejä. Varusteena on vakiona sängyt, peitot, tyynyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, keittiönpöytä ja tuolit – siis kaikki oleellinen eikä tarvitse maksaa mistään turhasta. Mökin saa parisängyllä tai kerrossängyillä; kerro toiveesi varatessasi, niin tarkistamme mitä on vapaana. Voit vuokrata meiltä myös lakanat ja pyyhkeet, tai ottaa omasi mukaan. Käyttöveden voi noutaa huoltorakennuksesta, josta löytyvät myös saniteettitilat ja ruuanlaittomahdollisuus. Lisää saniteettitiloja ja suihkuja löytyy rantasaunalta, joka on halpaan hintaan mökkivieraiden käytössä. Osassa mökeistä saa pitää lemmikkiä; muista kysyä lemmikkimökkiä varatessasi.

Check-in klo 15 alkaen ja check-out klo 12 mennessä.
Mökit tulee luovuttaa samassa kunnossa kuin ne on vastaanotettu, ja avaimen voit palauttaa ravintolan punaiseen postilaatikkoon vastaanoton ollessa kiinni. Siivousmaksu 100€.