Caravan & camping

Auto/vaunu-paikoille check in on auki ravintolamme aukioloaikoina:

1.6. – 22.6.
Ti – Pe klo 15-21
La klo 12-21
Su klo 12-19

Kaudelle 2020 rakennetaan kokonaan uusia tolpallisia paikkoja!

Lisäämme kausipaikkojen määrää ja modernisoimme koko alueen paikoituksen siten, että paikkoille mahtuu myös isoimmilla yhdistelmillä. Julkaisemme kuvia pian sosiaalisen median kanavissamme.

Herää luonnonkauniilla alueella ja nauti aamukahvit järvimaisemissa. Meillä camping- ja caravan-väki viihtyy, kiitos monipuolisten palveluiden ja viihtyisän tontin. Tolppapaikkoja on noin 40 ja voit lunastaa matkailuautolle paikan vaikka koko kesäksi (katso hinnastosta täältä ja kysy varaustilanteesta).  SFC:n jäsenet saavat alennuksen caravan-paikoista, joten muista kertoa jäsenyydestäsi varauksesi yhteydessä. Käyttöveden voit noutaa yläpihan huoltorakennuksesta, josta löytyvät myös saniteettitilat ja ruuanlaittomahdollisuus.

Ja tietenkin meille voi tulla myös telttailemaan! Ota oma teltta mukaan ja vaihda vaihteeksi maisemaa: jo kympillä heräät Vähäjärven ääreltä ja vietät kivan kesälomareissun hauskan tekemisen parissa. Saapuessasi kipaise päärakennuksen vastaanoton kautta ja ei muuta kuin teltanpystytyshommiin.

Avaamme kesäkautemme Toukokuussa säävarauksella. Varaukset pyydämme tekemään etukäteen pääasiassa sähköpostitse.

Alueella majoittuu useita vieraita ja naapurit asuvat lähellä. Kunnioitathan hiljaisuutta klo 22 alkaen, kiitos!