Muut aktiviteetit, Ylöjärvi

Paintball-värikuulasota

Paintball harvoin tarvitsee esittelyä. Yhteystyökumppanimme Suomen Toimintapelit vetää ryhmillemme pelit yli 10 vuoden kokemuksella! Valikoimaan on kuulunut monta vuotta kolme eri versiota paintballista. Nuorimmillaan laitteita löytyy 10vuotiaasta alkaen. Sekaryhmille löytyy pienemmän ja kevyemmän pallon laitteet, joiden osuma ei ole niin kivulias ja sitten on täysikokoinen pallo hurjimmille porukoille.

 

SUP-lautailu (eli rauhallinen liplattelu)

Astu SUP-laudalle ja lähde melomaan. Stand Up Paddling eli suomeksi tuttavallisemmin suppailu on Havaijilta alkunsa saanut surffauksen kantamuoto. SUP-lauta muistuttaa hyvin paljon surf-lautaa, mutta sitä melotaan eteenpäin keskellä lautaa seisten. Suppailu ei vaadi ennakkotaitoja ja hommaan pääsee jyvälle yllättävän nopeasti! Suppailijoille on oma alue järven vasemmassa reunassa.

 

Rantalentopallo (eli mukavaa ranta-aktiviteettiä)

Pelaajat kentälle ja pallo ilmaan! Päärakennuksen vieressä sijaitseva rantalentopallo- eli biitsikenttä on kaikkien vieraidemme vapaassa käytössä. Lentopallon voi lainata vastaanotosta eikä erillisiä kenttävarauksia tarvita. Huomioithan kuitenkin myös muut halukkaat pelaajat. Biitsimatsin jälkeen voi mennä viilentämään tunteita ja kehoa lasilliselle Ravintola Liemen tunnelmalliselle terassille.

 

Frisbeegolf (eli seurallinen heittokilpa)

Keikko kainaloon ja tähtäilemään! Meillä on muutaman korin verran frisbeegolf-kenttää. Pelaa omilla keikoilla tai vuokraa kiekko päärakennuksestamme. Kuin perinteistä golfausta, mutta välineenä frisbee. Tavoitteena on päästä rata alusta loppuun mahdollisimman vähin heitoin. Hauska ja kilpailuhenkeä nostattava aktiviteetti, joka sopii kaikenikäisille!

Skeitti-miniramppi

Ota oma lauta mukaan ja hämmästytä kaikki taidoillasi. Rampille paistaa koko päivän aurinko!